dinsdag 25 oktober 2011

Blondjes zijn toch slimmer
Blondjes

Twee blondjes staan bij de auto te sukkelen met het slot, ze zijn namelijk de sleutel kwijt. Dan begint het zachtjes te regenen, zegt het ene blondje tegen het andere: "Schiet op, het regent en het dak van de auto staat nog open!

Waarom kruipt een blondje door de supermarkt? Zo zoekt ze de laagste prijzen
Waarom gaat een dom blondje altijd zachtjes lopend naar haar medicijnkastje?
Omdat ze bang is dat ze anders de slaappillen wakker maakt.

Hoe klinkt de deurbel bij een blondje? Dom Ding Dom Ding!


Wat is het verschil tussen een dom blondje en een mug?
 Als je een mug slaat, dan stopt die tenminste met zuigen.

Waarom moeten domme blondjes met zijn vieren zijn om een lamp in te draaien?
Lamp  1 houdt de lamp vast en de andere 3 draaien de tafel.
 

Wat is het intelligentste lichaamsdeel van een dom blondje?
De penis.

Waarom drinkt een dom blondje een pak melk altijd al in de winkel leeg?
Omdat er op de verpakking staat: "Hier openen..."

Waarom heeft een dom blondje een groene kut?
 Ze heeft het woord vingerverf verkeerd begrepen!

Wat is een dom blondje met bruin geverfd haar?
 Kunstmatige intelligentie.
 

Blondje Waarom wordt een dom blondje in een driehoekige kist begraven?
 Als het licht uitgaat, doet ze automatisch haar benen wijd!
 

Hoe heet een slim blondje?
 Een golden retriever.
 

In groep acht van de basisschool zitten een rood-, bruin- en blondharig meisje. Wie heeft de grootste borsten?
 Het blonde meisje, want dat is 19!
 

Wat krijg je als een dom blondje de handstand doet?
 Een brunette die uit haar mond stinkt.
 

 Hoe sterven de hersencellen van een dom blondje?
Blondje  Eenzaam......
 

Hoe noem je een dom blondje met meer dan één hersencel?
 Zwanger.....
 

Wat is het verschil tussen een dom blondje en een foto?
 Een foto is ontwikkeld.
 

Hoe krijg je een dom blondje gek?
Lift  Geef haar een zak M&M's en zeg dat ze die op alfabetische volgorde moet leggen.
 

Waarom zijn domme blondjes nooit liftbediende?
 Ze weten de weg niet.
 

Hoe kun je zien dat een fax verstuurd is door een dom blondje?
 Dan zit er ook een postzegel op.
 

Waarom krijgt een dom blondje maar maximaal 5 minuten pauze?
 Anders moet ze opnieuw ingewerkt worden.
 

Wat krijg je als je vijf domme blondjes met de oren tegen elkaar aan zet?
 Een windtunnel.
 

Waarom heeft een dom blondje een lege fles in haar koelkast staan?
 Voor als er mensen komen die niets willen drinken.
 

Hoe gaat de deurbel van een dom blondje?
Blondje  Dommmmmm dingggggg.

De Kerstman, Sinterklaas, een slim blondje en een dom blondje lopen over straat. Er ligt 50 euro op de grond. Wie pakt het op?
 Het domme blondje, de rest bestaat niet.
 

Porsche Wat is het verschil tussen een dom blondje en een Porsche?
 Je geeft je Porsche niet zomaar weg aan je vriend.
 

Wat is het verschil tussen een frikandel en een dom blondje?
 Een frikandel bevat hersenen.
 

Wat is het verschil tussen een dom blondje en de Titanic?
 Men weet hoeveel man er op de Titanic heeft gezeten.
 

Waarom houdt een dom blondje haar handen tegen haar oren?
 Om haar gedachten vast te houden.
 

Wat doet een dom blondje in de woestijn?
 Stofzuigen.


# Twee bowlingteams, de ene allemaal blondjes en de andere brunettes, charteren samen een dubbeldekkerbus om mee te doen aan een toernooi. Het team van de brunettes zat in het onderste gedeelte van de bus, de blondjes boven. Beneden in de bus, bij de brunettes, ging het er heel plezant aan toe. Zingen, moppen tappen; de ambiance zat er goed in. Tot het één van de brunettes op viel dat het boven bij de blondjes wel héél stil was. Ze besloot poolshoogte te gaan nemen en ging naar het bovenste gedeelte van de bus. Wanneer ze boven kwam zag ze alle blondjes heel angstig in de stoelen zitten, allemaal met opengesperde ogen rechtdoor starend, de leuning van de zetel voor hun zo hard vastklampend dat hun knokkels er wit van zagen. De brunette vroeg : "Wat is hier allemaal aan de hand. Bij ons beneden zit de ambiance er goed in...!". Eén van de blondjes keek verschrikt op, slikte hard en fluisterde : "JA, MAAR JULLIE HEBBEN WEL EEN CHAUFFEUR"

# Een blondje is passagier aan boord van een tweepersoons-vliegtuigje wanneer de piloot plotseling een beroerte krijgt en sterft. In paniek grijpt ze de microfoon en roept: "Mayday, mayday, ik ben Betty, aan boord van een vliegtuig en de piloot is zojuist doodgevallen!" Op de luchthaven vangt men haar noodkreet op en een rustige stem antwoordt: "Maakt u zich geen zorgen mevrouw, wij praten u er wel veilig doorheen. Maar wat ik moet weten is uw hoogte en positie." "Eén meter vierenzestig en ik zit vooraan..."

# Komt een blondine bij de dokter met een kapotte vinger. Vraagt de dokter: "Wat heb je gedaan?" Blondine: "Ik heb geprobeerd zelfmoord te plegen." Dok: "Maar wat heb je dan gedaan?" Blondine: "Nou dokter, ik had een pistool..." Dok: "Maar van een schot in je vinger ga je toch niet dood?" (en hij denkt: zie je wel: blond) Blondine: "Nee, natuurlijk niet. Ik ben wel blond, maar niet zo stom. Ik wilde mezelf eerst in mijn borst schieten, maar bedacht toen dat dat zonde zou zijn van die siliconenimplantaten die u vorig jaar geplaatst heeft." Dok: "Ja, dat zou zonde zijn." Blondine: "Toen dacht ik: als ik het pistool in mijn mond steek en schiet, dan beschadig ik vast mijn gebit. En daar heb ik de tandarts handenvol geld voor betaald, dus dat vond ik ook zonde." Dok is het daar ook mee eens. Blondine: "Toen heb ik het pistool tegen mijn hoofd gezet. Tegen mijn oor." Dok: "Maar hoe komt dan je vinger gewond?" Blondine: "Nou, ik dacht: dat gaat een hoop herrie maken, dus ik heb aan de andere kant met mijn vinger mijn oor dichtgehouden."

# Er is een ploeg van het elektriciteitsbedrijf bezig hoogspanningskabels te spannen in het weiland, als er een dom blondje langs komt. Zij kijkt omhoog en begint keihard te lachen. Nog geen 5 minuten later gebeurt hetzelfde, één van de medewerkers begint zich eraan te ergeren en denkt bij zich zelf als dit nog eens gebeurt ga ik verhaal halen. En ja hoor nog geen kwartier later komt er weer een dom blondje voorbij en die komt niet meer bij van het lachen. Hij klimt naar beneden en vraagt: "Je bent al de derde die niet meer bij komt van het lachen, waar lachen jullie om?" Zegt het domme blondje: "Ach man, de koeien kunnen toch zo onder dat hek doorlopen."

# Een blondje zit en de auto en slingert nogal. Daarom wordt ze aangehouden door een politie agente, die is ook blond. Ze vraagt de bonde in de auto: Heeft u uw rijbewijs bij u? rijbeeijs? Wat is dat? Luidt het antwoord. Dat is zon roze dingetje met je foto erop. DE blonde begint driftig in haar tasje te graven. Na een tijdje vind ze een roze SPIEGEL, kijkt erin en zegt: Ja, dit is roze met mijn foto erop. Ze geeft het aan de agente. De blonde agente kijkt in de spiegel en zegt: ow, ik wist niet dat u een Collega was, rijd maar door!

# Een man en een dom blondje waren al een tijdje samen tot opeens het domme blondje hem iets moest bekennen. Blondje: schat, we zijn al een paar maand samen en toch zou ik je iets willen zeggen. Man: ja zeg maar blondje: wel, ik heb is een tijdje in de gevangenis gezeten voor fraude aan de belastingen. Man: och, maar dat kan iedereen overkomen, ik ben trots op je dat je me dat willen zeggen hebt. en waar zat je in de gevangenis? Blondje: in monopoly.

# Een dom blondje staat aan het loket van het postkantoor. Zij wil graag geld opnemen. De beambte vraagt: "Kunt u zich legitimeren?" Het domme blondje pakt een spiegeltje uit haar handtas, kijkt er nadrukkelijk in en zucht opgelucht: "Ja hoor, ik ben het echt."

# 2 blondjes komen elkaar tegen op straat: blondje 1: "Bonjour!" blondje 2: "Wat zeg je nou?" blondje 1: "Dat is Frans. Het betekend zoiets als hallo." blondje 2: "Goh, da's knap! Hoe heb je dat geleerd?" blondje 1: "Nou, ik luister altijd naar VeronicaFM, maar als ik de knop dan iets naar rechts draai krijg ik een Franse zender. Dus zo heb ik dat geleerd." Een week later komen de 2 elkaar weer tegen... blondje 1: "Bonjour!" blondje 2: "Krrgrrgggkkrrr..."

# 2 Domme Blondjes besluiten een paard te kopen. ze gaan naar een paardenmanege en kopen elk een paard. Thuis vraagt het ene domme blondje aan het andere: 'hoe weten we nu van wie welk paard is ?' Het andere dom blondje antwoordt: 'Ik weet iets: We snijden een stuk van de staart af'. Dat doen ze. Even later merken ze op dat ze van allebei de paarden een stuk van de staart hebben afgesneden. 'Wat doen we nu ?' vraagt het ene domme blondje. 'Ik weet het!'zegt het andere 'We snijden een stuk van het oor af!' Even later merken ze opnieuw op dat ze van allebei de paarden een stuk van het oor hebben afgesneden. 'Wat nu gedaan ?' zegt het ene domme blondje. Waarop het andere antwoordt: 'Weet je wat ? Neem jij het bruin, ik zal het zwart nemen.

# Er staan drie domme blondjes langs de oever. Ze moeten naar de overkant, maar weten alle drie niet hoe. Ineens komt er een fee en zecht: jullie mogen alle drie ? wens doen. De eerste zecht: ik wens dat ik kan vliegen, maar helaas valt ze voordat ze aan de overkant is in het water. De tweede zecht: ik wens dat ik op het water kan lopen. Maar ook zij haalt de overkant niet. De derde maar wat slimmer dom blondje zecht: ik wou dat ik bruin haar had. De wens is nog maar net vervuld of ze zegt: Kijk daar verder op EEN BRUG

# Het huis van een dom blondje staat in de fik! Ze belt snel 112 en krijgt een medewerker van de 112-centrale aan de lijn en ze schreeuwt: "MIJN HUIS STAAT IN DE FIK!!" Waarop de 112 medewerker zegt: "En hoe moeten we bij u komen?" Waarop het blondje zegt: "Ja, met die grote rode truck natuurlijk!!"

# Een man gaat een avondje uit met een blondje. Aan het eind van de avond zitten ze in zijn auto ergens in een bos. Ze beginnen te vrijen en alles "ziet er goed uit." De man denkt dat er misschien wel wat meer uit te halen valt en zegt: "Heb je misschien zin om op de achterbank te gaan zitten?" "Nee", zegt ze. "Ok? denkt hij, "misschien is ze er nog niet helemaal klaar voor." Hij trekt haar trui en jeans uit, de ramen beginnen te beslaan en hij vraagt opnieuw: "Heb je misschien zin om op de achterbank te gaan zitten?" Weer is haar antwoord: "Nee." Hij maakt haar BH los, zij heeft zijn rits al open en ze zweten allebei als otters. "NU", denkt hij. "Nu moet het gaan gebeuren! Heb je nu zin om op de achterbank te gaan zitten?" "Neehee", zegt ze opnieuw. Totaal gefrustreerd vraagt hij: "Waarom niet?" Waarop zij antwoordt: "Omdat ik liever gezellig bij jou blijf........"

# nieuwe werknemer stond wat hulpeloos bij de papierversnipperaar. "Kan ik u helpen?", vroeg een secretaresse. "Ja," zei hij, "hoe werkt dat ding?" "Heel simpel," zegt ze, en pakte het dikke dossier en stopte het in de versnipperaar. "Bedankt, maar waar komen de kopie?er nu uit?"

# een man en een dom blondje waren al een tijdje samen tot opeens het domme blondje hem iets moest bekennen. blondje: schat, we zijn al een paar maand samen en toch zou ik je iets willen zeggen. man: ja zeg maar blondje: wel, ik heb is een tijdje in de gevangenis gezeten voor fraude aan de belastingen. man: och, maar dat kan iedereen overkomen, ik ben trots op je dat je me dat willen zeggen hebt. en waar zat je in de gevangenis? blondje: in monopoly.

# Een dom blondje heeft een zee-aquarium gekocht en ze denkt: "hoe kom ik nou aan zoutwater?"
Dus stapt ze in haar autootje en rijdt naar Oostende.
Aan het strand staat een visser en het dom blondje vraagt:
"Heeft u voor mij een emmertje zeewater?"
De visser schept het emmertje vol en zegt: "Dat is dan een euro"
Het dom blondje betaalt en gaat weer terug.
Thuis aangekomen giet ze het emmertje leeg in haar aquarium en ziet dat het veel te weinig is.
Dus rijdt ze weer terug naar Oostende.
Als ze er aankomt is het al laagtij geworden.
Ze loopt weer naar de visser en zegt: "U hebt al aardig wat emmertjes verkocht!"

# Een blondje belt haar vriend, met de mededeling dat ze een probleem heeft. Wat is er aan de hand?" vraagt hij."Nou, ik heb een legpuzzel gekocht, maar ik vind hem zo moeilijk. De stukjes passen totaal niet en ik kan de randen ook al niet vinden."Wat moet de puzzel voorstellen?" vraagt de vriend."Een grote rode haan," antwoordt ze. Hij besluit even langs te gaan. Bij aankomst neemt ze hem mee naar de keuken, waar de stukjes op de tafel liggen uitgespreid. Hij kijkt er even naar en zegt dan met een diepe zucht: "Nou, stop die cornflakes maar weer in de doos, dan praten we er niet meer over."

# Een blondje besluit een aquarium te kopen. Daarenboven wil ze zoutwater-vissen. Ze besluit naar zee te rijden ten einde aan zout water te geraken. Op de pier van Oostende gekomen ontmoet ze een visser. Ze spreekt hem aan en vraagt om zout water. Da's hier geen probleem ! zegt hij. Wat kost een emmer vraagt ze. Vijf euro antwoordt hij. Bon, doe me maar een emmer. De man schept een emmer zeewater en ze betaalt hem vijf euro. Thuis gekomen kiepert ze deze in het aquarium. Ze stelt vast dat ze heelwat tekort komt en dat ze nog enkele malen heen en weer zal moeten rijden. Terug te Oostende zit daar nog steeds datzelfde vissertje. Ze spreekt hem terug aan. Maar ondertussen was het laag tij geworden... Amaai, zegt ze, g'hebt goed verkocht vandaag !

# Het heeft gesneeuwd. Een jongen wil een blonde sneeuwvrouw maken. Als hij denkt klaar te zijn, roept hij zijn vader. Vader bekijkt de sneeuwvrouw, en zegt: niet goed jongen, ga maar naar binnen, ik zal het doen. De jongen gaat naar binnen, terwijl zijn vader werkt. 3 Uur later is vader nog bezig. De jongen gaat kijken. "Terug binnen, niet af", hijgt vader. 2 Uur later komt vader doodmoe binnen, en helemaal nat. De jongen gaat kijken. "Pa!" roept de jongen, "Waarom duurde het zolang?" "Kijk eens naar het hoofd" "Ik zie niets", zegt de jongen. Vader antwoordt:"Ik moet het hoofd nog uithollen."

# Een blondje en een advocaat zitten in het vliegtuig. Het blondje is moe en wil wat slapen, maar de advocaat stelt haar voor een spelletje te spelen. Het blondje weigert en draait zich om om wat te slapen, maar de advocaat geeft niet op. " Luister" zegt hij : Je mag de ander een vraag stellen. Wie het antwoord niet weet, moet de ander 5 euro geven."Opnieuw weigert het blondje en legt zich wat makkelijker om wat te slapen. De advocaat probeert opnieuw:"We spelen het als volgt: als jij het antwoord niet weet, geef je mij 5 euro, als ik het antwoord niet weet, krijg jij 500 euro". "Ok? dan" zegt het blondje en ze speelt mee. De advocaat begint met een vraag: "hoeveel bedraagt de afstand tussen de maan en de aarde?" Het blondje neemt spontaan haar portemonnee en geeft 5 euro aan de advocaat. Die glundert en zegt : "Nu is het uw beurt om mij iets te vragen. "Het blondje denkt even na en vraagt dan: "Wat gaat met drie poten de berg op en komt er met vier poten weer vanaf?" De advocaat denkt heel diep na, hij weet het niet. Hij neemt zijn laptop en begint in een encyclopedie te neuzen, maar vindt het niet. Het blondje is intussen in slaap gevallen. Hij logt via zijn gsm in op het internet en zoekt een hele poos op het net, maar vruchteloos. Ten langenlaatste maakt hij het blondje wakker, neemt hij zijn portemonnee en geeft het blondje 500 euro. Het blondje stopt het geld weg en draait zich weer om om verder te slapen, dan vraagt de advocaat:" Wat was het antwoord op de vraag? "Het blondje neemt zwijgend haar portemonnee en geeft de advocaat 5 euro.

# Waarom heeft onze lieve Heer blondines geschapen?
Omdat een hond geen bier uit de koelkast kan halen, openen en naar je toe brengen!
Waarom heeft onze lieve Heer brunettes geschapen?
Het lukte de blondines ook niet!!

# Drie blondjes solliciteerden voor de laatste beschikbare plaats bij de FEDERALE POLITIE De inspecteur die de selectieprocedure leidde keek naar de drie blondjes
voor hem en vroeg: "Zo, jullie willen allemaal politie-detective worden De blondjes knikten alle drie heftig. "Goed" zei de agent. Hij stond op, haalde een klasseur uit de kast en nam er een dossier uit. Terug gezeten opende hij deze, nam er een foto uit en zei: "Om detective te kunnen worden, moet je kunnen DETECTEREN. Je moet in staat zijn om in een oogopslag kleine maar belangrijke details te zien zoals littekens, vlekken, haarkleur enz."
Hij stak plots de foto vlak voor het gezicht van de eerste blondine en trok ze terug weg na twee seconden.
"Nu" zei hij, "heb jij iets bijzonders opgemerkt aan deze man?" Het blondje zei direct, "Ja natuurlijk. Hij heeft maar ? oog!" De agent schudde zijn hoofd en zei, "Natuurlijk heeft hij maar ? oog op deze foto! Het is een profielfoto, een zijaanzicht! Jij bent gebuisd!" Het blondje liet haar hoofd tussen de schouders zakken en schuifelde naar buiten.
De agent draaide zich naar het twee blondje, hield opnieuw de foto twee seconden voor haar gezicht , trok ze weg en vroeg: "En jij? Heb jij iets bijzonders aan deze man gezien?"
"Jazeker, hij heeft maar ? oor!!!!!!!!" De man sloeg met zijn hand tegen zijn hoofd en riep, "Heb je dan niet gehoord wat ik tegen die andere dame zei? Dit is een PROFIEL = van die man's gezicht. Natuurlijk kan je maar ? oor zien! Jij bent ook gebuisd, verdwijn maar!"
Schaapachtig vertrok ook het tweede blondje.
De agent draaide zich naar het derde en laatste blondje en mompelde : "Dit is waarschijnlijk tijdverlies, maar alla...." Hij hield ook bij haar de foto enkele seconden voor haar gezicht, trok ze weg en zei: "OK, viel jou iets bijzonders op aan deze man?"
Het blondje antwoordde : "Het viel mij direct op dat deze man contactlenzen draagt."
De agent fronste de wenkbrauwen, keek nog eens naar de foto en begon toen tussen de documenten van het dossier te zoeken. Hij keek naar het blondje met een stomverbaasde uitdrukking op zijn gezicht en zei: "Je hebt het absoluut juist! Zijn daderprofiel zegt inderdaad dat hij contactlenzen draagt! Hoe kon jij dat in godsnaam zien op deze foto?"
Het blondje zuchtte, rolde met haar ogen om zoveel onbegrip en zei: "Pfoeh! Met maar ? oog en ? oor kan hij zeker geen bril dragen!!"

# Een man was zijn gazon aan het maaien toen hij zijn aantrekkelijke blonde buurvrouw buiten zag komen en in snel tempo naar haar brievenbus liep. Ze opende de bus, sloeg ze weer dicht en stormde terug naar binnen. Even later kwam ze terug buiten, ging weer naar de brievenbus, opende ze en sloeg ze brutaal dicht. Duidelijk boos liep ze terug naar binnen... Toen de man zich klaarmaakte om de kantjes te maaien kwam het blondje voor de derde keer buiten, liep weer naar haar bus, opende ze en sloeg ze nog harder dicht dan ervoor. "Is er iets mis?" vroeg de man verbaasd. "Zeer zeker is er iets mis. Mijn stomme computer blijft maar melden: ER IS POST VOOR U!!!"

# Een blondje beslist op een dag paard te gaan rijden, ook al heeft ze daar totaal geen ervaring mee. Ze stapt zonder hulp of toezicht op het paard dat spontaan begint te galopperen. De blondine zit niet stevig, en dreigt van haar zadel te schuiven. Vol angst probeert ze zich aan de manen van het paard vast te houden maar dat lukt niet.. Vervolgens probeert ze zich tegen te houden aan de nek van het paard maar ze schuift nog steeds tot ze bijna zelfs onder het paard terechtkomt! Het paard galoppeert verder vol energie, blijkbaar ongevoelig voor de benarde situatie van de ruiter. Uiteindelijk laat het blondje het paard los hopend op de grond te vallen, maar haar voet blijft in de stijg-beugel zitten waardoor ze in een nog dramatischer houding terecht komt. Haar hoofd botst enkele keren tegen de grond en ze staat op het punt flauw te vallen als wonder boven wonder.............
de manager van de C&A haar ziet en de stekker uit het stopcontact trekt.............

# Een blondje komt in een bar waar een frisdrankautomaat staat. Ze doet er een paar euro's in en vervolgens komt er een blikje cola uit de automaat. Ze doet nog meer euro's in de automaat en er rollen nog meer blikjes uit. Ze blijft euro's inwerpen en er blijven blikjes uit de automaat komen. Een man die achter haar staat vraagt of hij de automaat ook even mag gebruiken, waarop ze antwoordt: "Rot op, zie je dan niet dat ik aan het winnen ben?"

# De bemanning van de Space Shuttle bestaat uit twee blondines. Een van de blondines maakt een ruimtewandeling terwijl de andere binnen blijft om de instrumenten te bedienen. Na de wandeling klopt de ene blondine op de Shuttle-deur. Zegt de andere blondine: 'Wie is daar?'

# Een professor is dingen aan het vertellen tegen een zaal domme blondjes. Hij begint zijn verhaal met: blonde vrouwen zijn dom! Maar de hele zaal protesteert:nietes!nietes Dus de professor zegt:goed ik zal het bewijzen! zegt de professor.En hij haalt een vrouw uit het publiek en vraagt hoeveel is 2+3? Na lang denken zegt de vrouw:7!Nee,zegt de professor.Maar dan roept de hele zaal:nog een kans!Oke zegt de professor,hoeveel is 2+3? Na weer lang nadenken zegt de vrouw:6!Nee,zegt de professor.Dan roept de hele zaal:nog een kans!Oke zegt de professor weer:hoeveel is 2+3? De vrouw vraagt heel ongelovig:5? Roept de hele zaal:nog een kans!nog een kans!

# Een dom blondje is alleen thuis en ze belt haar man op zijn werk. Haar man vraagt aan de telefoon waarom ze belt en ze antwoordt:"Ik ben bezig met een puzzel maar ik kan hem niet maken". "Is er een doos bij?", vraagt haar man. "ja", antwoord het domme blondje, "en welke tekening is het?", vraagt haar man. "Een haan", zegt ze. Welke puzzel denk je dat het is? Ze was de haan van de op de cornflakes aan het maken!

# Een blondine gaat naar een winkel waar ze gordijnen verkopen. Ze zegt tegen de verkoper:"Ik wil graag een paar roze gordijnen kopen". De verkoper verzekert haar dat hij een grote collectie roze gordijnen heeft en laat haar verschillende patronen zien maar de vrouw kan maar moeilijk kiezen. Eindelijk kiest ze een mooie kleur roze met bloemen. De verkoper vraagt haar wat de maat van de gordijnen moet zijn. De vrouw zegt, "30 centimeter" "30 centimeter"? vraagt de verkoper, "dat is erg klein". "Voor wat voor raam zijn ze?" De vrouw zegt, "Oh, ze zijn niet voor een raam, ze zijn voor mijn computer monitor". De verbaasde verkoper antwoordt, "Maar Mevrouw, computers hebben geen gordijnen". "Halloooooooo" zegt de blondine "ik heb Windows".

# Een jonge buikspreker geeft een optreden in een club, met zijn pop op de knie. Hij gaat lekker aan de gang met zijn gebruikelijke materiaal domme blondjes moppen. Tot een grote forse blondine opstaat en ruzie begint begint te maken. "Okay eikel, ik heb nu wel genoeg gehoord van je denigrerende blondine moppen! Wat doet jou denken dat je van vrouwen op die manier een stereotype kan maken? Wat hebben de fysische attributen te maken met de waarde van een menselijk wezen? Het zijn klootzakken zoals jij die ervoor zorgen dat ik niet gerespecteerd wordt in de maatschappij, dat ik niet mijn volledig potentieel als mens kan ontplooien... Allemaal omdat jij denkt dat discriminatie in de naam van humor moet kunnen!" Verbouwereerd begint de buikspreker zich te verontschuldigen maar de blondine onderbreekt hem : "Hou jij je erbuiten Meneer, ik heb het tegen die klootzak op je knie!"

# Een blinde man gaat per ongeluk een vrouwenbar binnen. Hij vindt zijn weg tot de toog, zet zich neer op een kruk en bestelt iets te drinken. Nadat hij er zo een tijdje heeft gezeten, roept hij naar de persoon aan de tap, "Hey, wil jij een blondjesmop horen?" De hele bar wordt in één klap muisstil. Met een diepe, zware, dreigende stem zegt de vrouw naast hem aan de toog, "Vóór u die mop vertelt, meneer, moet je vijf dingen weten: Eén - De persoon achter de tap is een blonde vrouw. Twee - De buitenwipper is een blonde vrouw. Drie - Ik ben een 1,90m grote, 100 kilo zware blonde vrouw met een zwarte gordel in karate. Vier - De vrouw die naast me zit, is een blonde vrouw en is een professionele gewichthefster. Vijf - De vrouw aan jouw andere zijde is een blonde vrouw en is een professionele worstelaarster. Wel, ik raad u aan om er eens goed over na te denken, meneer. Wil die mop nog altijd vertellen?" De blinde man denkt enkele seconden na, schudt zijn hoofd en zegt, "Nee, niet als ik ze vijf keer moet gaan uitleggen."

# Op een ochtend, in bed, luistert een man naar de radio, samen met z'n vrouw (een mooie blonde) : "Vandaag verwachten we 10 cm sneeuw. Gelieve jullie auto's aan de straatkant met pare huisnummers te plaatsen om het de sneeuwruimers te vergemakkelijken." De vrouw springt uit bed en gaat haar auto verplaatsen naar de pare kant van de straat. De volgende ochtend, hetzelfde scenario: " Wij verwachten 15cm sneeuw vandaag en vragen jullie auto's aan de straatkant met onpare huisnummers te parkeren om aldus de sneeuwontruiming te vergemakkelijken!" De vrouw haast zich naar beneden en verplaatst haar wagen. De volgende ochtend luisteren ze weer naar de radio: "30 cm sneeuw wordt vandaag verwacht, gelieve dus de auto krrrrrrrr hhhrrrrrrr............................. " Een elektriciteitspanne verstoort de uitzending. Perplex bekijkt de vrouw haar echtgenoot en vraagt " Wat zal ik doen? Hij heeft niet gezegd aan welke straatzijde wij de auto moeten plaatsen?" Haar man bekijkt haar en zegt, met veel medelijden: " Waarom laat je je wagen vandaag niet in de garage staan?"

# De ene blondine zegt tegen de andere : "Dit jaar valt kerstmis op een vrijdag" de andere zegt "Oh! Hopelijk niet op den 13e!!"

# Een blondje krijgt een tweeling en weent ononderbroken. De verpleegster vraagt :"Waarom ween je eigenlijk? Je hebt twee prachtige babys!" "Ja, maar ik weet niet van wie het tweede is!!"

# Een man was zijn gazon aan het maaien toen hij zijn aantrekkelijke blonde buurvrouw buiten zag komen en in snel tempo naar haar brievenbus liep. Ze opende de bus, sloeg ze weer dicht en stormde terug naar binnen.
Even later kwam ze terug buiten, ging weer naar de brievenbus, opende ze en sloeg ze brutaal dicht. Duidelijk boos liep ze terug naar binnen... Toen de man zich klaarmaakte om de kantjes te maaien kwam het blondje voor de derde keer buiten, liep weer naar haar bus, opende ze en sloeg ze nog harder dicht dan ervoor.
"Is er iets mis?" vroeg de man verbaasd.
"Zeer zeker is er iets mis. Mijn stomme computer blijft maar melden: ER IS POST VOOR U!!!"

# Op een groot kantoor werkt een super mooie blonde secretaresse, maar megadom. De postzegels plakt ze op de achterkant van brieven, de dossiers worden allemaal verkeerd opgeborgen en zelfs koffie maken is een giga klus.De directeur ziet het dan ook niet meer zitten en vrijdags na het werken roept hij haar tot zich. "Brigitte, ik heb met de directie gepraat en wij zijn het er allen over eens, maandag hoef je niet meer te komen werken....."Waarop zij zegt: "Okee prettig weekend en tot dinsdag".

# Er komt een dom blondje bij een beambte en ze zegt , ik wil zo graag mijn mammie in Amerika bellen , ik zou er alles voor don om mijn mammie in Amerika , te kunnen bellen.
zegt de beambte : Alles ??
"ja alles"
ok zegt da beambte , kom maar mee , en ze gaan naar het kamertje ernaast en de beambte doet zijn broek af en zegt tegen het dom blondje , zet je op je hurken , en hij doet ook zijn onderbroek af , en hij zegt : neem hem vast . het dom blondje doet dat , en hij zegt : begin maar . en het dom blondje : Hallo ?? mammie ??

# Er zat een dom blondje in de gevangenis samen met een slim bruintje en ze spreken af dat ze samen gaan vluchten. Dan als ze uit de gevangenis zijn moeten ze oppassen want er zijn nog wakers van de gevangenis in de buurt. Als dan het slimme bruintje op een tak trapt roept een opzichter vanachter een muur:"Wie is daar?" En het slimme bruintje roept :"Waf,Waf" De opzichter die veronderstelt dat het een hond is ziet verder rond of hij niets verdacht ziet. Even later stapt het domme blondje op een tak en dan roept diezelfde opzichter weer:"Wie is daar?" Waarop het domme blondje"Ik ben ook een hond!"

# Er waren eens 2 domme blondjes die door de woestijn moesten gaan. Ze vonden het te warm om te stappen, dus besloten ze om een kameel te nemen. Ze kopen een kameel en de verkoper zegt hun: "Na de zoveel kilometer valt deze kameel stil, dan moet je een rietje nemen en in z'n gat steken en blazen." Na 4 kilometer valt de kameel stil. Het eerste dom blondje pakt het rietje, steekt het in zijn gat en blaast. Hij stapt weer voort, toch voor een andere 4 kilometer. Het 2e domme blondje neemt hetzelfde rietje steekt het in zijn gat een blaast. Plots vraagt het 1e dom blondje, waarom draaide gij da rietje nu om?! Zegt het 2e dom blondje, ge zijt zeker zot als ge denkt dak ga blazen waar gij uwe mond hebt aangezet! Das niet hygiënisch ze!

# Twee domme blondjes zitten een tak van de boom af te zagen. Er komt een man langs en zegt:`` Jullie moeten niet op de tak zelf gaan zitten zagen,als jullie die tak hebben doorgezaagd vallen jullie ermee naar beneden``. De twee domme blondjes kijken elkaar aan en gaan er gewoon mee door. Even later gebeurt wat de man zei: Ze vielen er met de tak uit de boom. De blondjes klimmen de boom in een beginnen opnieuw. Iets later komt de man weer langs. Het ene blondje fluistert tegen het andere blondje: 'PPPPPSSSST', daar heb je die waarzegger weer!

# Walter: denk eraan, het juiste antwoord is 1.000.000? waard. Barbara: het is de koekoek. Walter: ben je zeker? je kan stoppen en de 500.000? nemen of je kan voor het 1.000.000? spelen. Barbara: ik ga spelen, C) koekoek. Walter: is dat je laatste antwoord? Barbara: ja Walter: ben je helemaal zeker? Barbara: ja. Barbara, je had 500.000? en je zei: ,koekoek. wel het is juist, je hbt zojuist 1.000.000? gewonnen. proficiat, je was een heel goede deelneemster. 's Avonds zit Barbara met een heel goede vriendin in een café wat na te praten en de overwinning te vieren met champagne. haar vriendin Carol vraagt: hoe wist je dat een koekoek geen eigen nest bouwt? Barbara: het is toch heel simpel, hé. iedereen weet toch dat koekoeken in klokken leven.

# Voor het eerst in de geschiedenis rijdt een blondine een F1-wedstrijd. Na afloop blijkt dat ze 75 pitsstops nodig heeft gehad: drie om te tanken, vier om banden te wisselen en 68 om de weg te vragen.

# Een blondje vraagt aan haar moeder mamma wanneer ben ik geboren? Zegt de moeder op 28 november zegt het blondje das precies op mijn verjaardag.

# voor het eerst in de geschiedenis rijdt een blondine een f1 wedstrijd mee na afloop blijkt dat ze 75 pitstops nodig had drie om te tanken vier om haar banden te wisselen en 68 om de weg te vragen

# Een dom blondje komt uit een kapsalon. Ze heeft juist haar haar bruin laten verven. Wanneer ze buitenkomt, ziet ze aan de overkant een weide waar een herder met zijn schaapjes en zijn herdershond staat. Het blondje gaat op de herder af en zegt: meneer, als ik kan raden hoeveel schapen hier rondlopen, mag ik dan zo'n lief schaapje meeneme? ja,zegt de herder. Het dom blondje kijkt effen rond en zegt: 345. De herder vloekt in zichzelf, want het is juist. Het blondje stapt in haar auto en wil vertrekken maar de herder komt aangelopen en zegt: juffrouw, als ik uw originele haarkleur kan raden, krijg ik dan mijn herdershond terug?

# wat doet een dom blondje als ze een telefoonnummer vergeten is?
ze belt om het te vragen.

# Een jongedame rijdt met haar wagen door het rode stoplicht.Vijftig meter verderop houdt een politieagent haar tegen."Juffrouw", zegt hij op barse toon, "kent u de verkeersregels ?" "Zeker, luidt het antwoord, wat wilt u weten ?"

# Er is 1 slim blondje en 1 dom in het bos. Zegt het slimme blondje tegen het domme blondje: kijk een dode vogel, en het dom blondje kijkt naar boven.

# Dom blondje: belt naar de supportmedewerker;
"ik zit met een probleem, ik geraakt niet op de sekssite van mijn man".
supportmedewerker ;
"je gebruikt toch wel het juiste passwoord ?"
Dom blondje
"jazeker, ik heb gekeken toen mijn man het invulde!"
supportmedewerker:
"en wat is het passwoord dan, mevrouw ?"
Dom blondje: "********"

# Het verschil met een blik "kittekat" en een blondje ?
Een blik "kittekat" is ook met hersentjes verkrijgbaar

# Waarom zet een dom blondje haar tieten op een kookplaat?
Om de melk op te warmen!

# Een Limburgs Blondje gaat naar een buikspreker en die man verteld een mop over Limburgers en domme blondjes. Het blondje kan er na een tijdje niet meer tegen, staat op en roept: "Nu kan ik er echt niet meer tegen hoor!! altijd maar die moppen over Limburgers en domme blondjes! Ik kan er echt niet meer tegen hoor!!" Zegt die buikspreker: "Maar mevrouw..." "ZWIJG JIJ!! Ik heb het niet tegen u maar tegen die op uwe arm!!"

# Een blondje besluit op een mooie dag eens een keer te gaan paardrijden, ook al heeft ze daar totaal geen ervaring mee. Ze stapt zonder hulp of toezicht op het paard, dat direct begint te galopperen. De blondine zit niet stevig en dreigt van haar zadel te schuiven. Vol angst probeert ze zich vast te houden aan de manen van het paard maar dat lukt haar niet. Dan klemt ze haar armen om de nek van het paard, maar ze schuift zo ver omlaag dat ze bijna onder het paard terechtkomt! Het paard galoppeert vrolijk verder, blijkbaar ongevoelig voor de benarde situatie van ruiter. Uiteindelijk laat het blondje het paard los, hopend op de grond te vallen, maar haar voet blijft in de stijgbeugel zitten waardoor ze in een nog dramatischer houding terechtkomt. Haar hoofd botst enkele keren tegen de grond en ze staat op het punt flauw te vallen als wonder boven wonder..........de manager van de C&A haar ziet en de stekker uit het stopcontact trekt!

# Wat is een dom blondje in een bibliotheek?
Verdwaald.

# een blondje gaat een pizzeria binnen en bestelt een pizza.
dan vraagt de ober in hoeveel delen de pizza moet gesneden zijn:6 of 8
antwoord de vrouw;'doe maar 6 ik heb niet zoveel honger!

# Een dom blontje loopt een winkel binnen
Zegt ze :ik heb een nieuwe bril nodig
Dat denk ik ook mevrouw
u staat namenlijk in een schoenen winkel

# Een blondje, Peggy genaamd, zit diep in de miserie. Haar zaak is failliet gegaan en ze is in serieuze financiele moeilijkheden. Ze is zo wanhopig dat ze besluit om God om hulp te vragen. Ze begint te bidden: "God help mij alstublieft ! Ik ben mijn zaak kwijt en als ik niet dringend aan geld geraak,ben ik mijn huis ook kwijt ! Laat mij astublieft de Lotto winnen !" Het is Lotto- avond en iemand anders wint de grote pot. Peggy begint weer te bidden. "God,laat me alstublieft de Lotto winnen ! Ik ben mijn zaak kwijt en mijn huis en ik ga weldra mijn auto ook moeten verkopen !" Lotto-avond komt en gaat en Peggy heeft weer geen geluk. En weer zit ze op haar knieen om te bidden. "Mijn God,waarom heb je mij verlaten? Ik heb mijn zaak verloren, mijn huis , mijn wagen en mijn kinderen zijn aan het verhongeren. Ik vraag je niet vaak om hulp en ik heb je steeds goed gediend ALSTUBLIEFT laat mij deze ene keer de Lotto winnen zodat ik mijn leven weer kan organiseren. Plotseling is er een verblindende lichtflits als de hemel opentrekt en Peggy hoort de stem van God zelf weergalmen: « Peggy, help me een héél klein beetje ......... koop nu eindelijk eens een biljet. »

# Er zit een man voor een zaal met een buikspreekpop en hij zit met die buikspreekpop moppen te vertellen over domme blondjes, staat er een blondje op en die zegt tegen de man op het podium: Ik vind het niet normaal dat er altijd maar moppen worden verteld over domme blondjes, want wij zijn niet zo dom! Toen zei de man op het podium: Ja sorry, mevrouw maar dat is er gewoon in de loop van de jaren ingeslopen. Hierop antwoordde het blondje: Ik heb het niet tegen jou maar tegen dat vervelende rot kereltje op je schoot!

# een dom blondje rijd voor het eerst op een paard,
maar het paard begint direct in galop te lopen en ze zakt van het paard af,
alsmaar verder en verder,
ze roept :help help help
en opeens stopt het paard met lopen wat is er gebeurt denk je?
de baas van het lunapark heeft de stekker uitgetrokken

# Waarom heeft een dom blondje nooit ijsblokjes in huis?
Ze is het recept verloren

# waarom hangt een dom blondje een papiertje met de tekst a a a aan het plafond van haar slaapkamer?
omdat ze anders tijdens het vrijen de tekst vergeet

# zegt een dom blondje tegen een chatter : wat doe je hier? zegt de chatter: chatten natuurlijk! waarop het dom blondje antwoord :ik dacht dat je aan het babbelen was

# er staan een dom blondje aan de ene kant van de rivier en aan de andere kant staat er ook een het ene dom blondje vraagt aan het andere dom blondje hoe geraak ik aan de overkant ???? de ander antwoord: je staat al aan de overkant

# Waarom neemt een dom blondje hooi mee naar bed als ze gaat slapen ?
Voor haar nachtmerrie

# Een dom blondje gaat naar de pizzeria en bestelt een pizza Margerita
Zegt de pizzaman na een tijdje wil je de pizza in 6 of in 10 stukken gesneden??
Zegt het domme blondje; in 6 stukken, want 10 stukken kan ik nooit op!!!

# Een dom blondje gaat liftend Europa door. En die heeft een dagboek bijgehouden. Moet je luisteren.
Dag 1: bij Arnhem opgepikt door een man in een lelijk eendje. Bij Oberhausen werd hij te opdringerig. Ik ben uitgestapt. Je benen zijn op dat moment je beste vrienden.
Dag 2: Bij Oberhausen opgepikt door een man in een Ford Escort. Bij Regensburg werd hij te opdringerig. Ben uitgestapt. Je benen zijn op dat moment je beste vrienden.
Dag 3: Bij Regensburg opgepikt door een aantrekkelijke jongeman in een Porsche. Bij de Oostenrijkse grens werd hij opdringerig. Ik ben niet uitgestapt. Zelfs je beste vrienden gaan wel eens uit elkaar

# hoe dood een domblondje een vogel?
ze gaat op het dak staan en laat hem vallen!!!

# hoe dood een domblondje een vis?
ze laat hem verdrinken!!!

# een domme blondje wil een tv kopen maar de meneer van de winkel zegt ik verkoop niet aan domme blondjes .
da volgende dag verft ze haar haar in het bruin en gaat weer naar de winkel .
de meneer antwoord terug ik verkoop niet aan domme blondjes.de volgende dag verft ze haar haar in het zwart en gaat weer naar de winkel .de meneer antwoord terug ik verkoop niet aan domme blondjes . Dan vraagt het domme blondje hoe weet u dat ik een domme blondje ben .daarop antwoord de meneer : dat is geen tv maar een microgolf.

# Een inbreker komt binnen bij een dom blondje.
Dreigend zegt hij:'Ik zoek geld.'
Het dom blondje:'Wacht,ik zoek mee!'

# Waarom wordt een dom blondje in een driehoekige kist begraven?
Als haar ogen dicht gaan, gaan de benen wijd

# In een vliegtuig richting Montreal staat ineens een mooie blonde vrouw op en loopt van het economyclass gedeelte naar het businessklas gedeelte en laat zich in zo'n comfortabele zetel vlijen. Een steward ziet dat en gaat er achteraan. Hij tikt de blondine op haar schouders en vraagt haar ticket.
Na deze bestudeerd te hebben zegt hij tegen de dame:
"Sorry mevrouw, maar dit is de businessklas en u heeft een ticket voor economyclass."
De blondine roept:
"Ik ben blond, ik ben mooi, ik ga naar Montreal en ik blijf hier zitten !"
De steward meldt dit voorval in de cockpit en de copiloot gaat even poolshoogte nemen.
Mevrouw, zegt hij, waarschijnlijk heeft u de steward niet begrepen maar uw ticket is niet geldig voor dit gedeelte van het toestel. U dient zich naar het economyclass te begeven.
De blondine roept: "Ik ben blond, ik ben mooi, ik ga naar Montreal en ik blijf hier zitten !"
De copiloot meldt dit aan de piloot en die zegt: Wacht maar even. Ik ben getrouwd met een blonde vrouw. Ik spreek "blonds".
De piloot gaat naar de blonde dame en fluistert haar iets in het oor. Zonder slag of stoot staat de vrouw op en begeeft zich onmiddellijk naar het economiegedeelte.
De steward en de copiloot vragen de piloot hoe hij dat in godsnaam geflikt heeft. Simpel, zegt de piloot, ik heb tegen haar gezegd dat de businessklas niet naar Montreal gaat ....

# 2 blondjes lopen naast elkaar in de woestijn. Het ene blondje heeft een autodeur bij zich. Het andere vraagt: "waarom heb je een autodeur bij je?'Antwoord de eerste: als ik het te heet krijg doe ik de raam open!!!

# Wat is de gelijkenis tussen een dom blondje en een vuilniszak?
volsteken en weggooien

# Een man en een vrouw zijn betrokken geraakt bij een auto ongeluk, het is een ernstig ongeluk. Allebei hun auto's liggen in de kreukels, maar gek genoeg is geen van beide passagiers gewond. Nadat zij beiden uit hun auto zijn gekropen, zegt de vrouw: "Dus u bent een man... dat is interessant. Ik ben een vrouw... Nou, nou kijk nou toch is even naar onze auto's! Er is niets van over, maar gelukkig zijn wij ongedeerd gebleven, he? Dit moet wel een teken van God zijn, dat het voorbestemd was dat wij elkaar zouden ontmoeten, vrienden zullen blijven en de rest van onze dagen samen doorbrengen in alle rust." De man antwoordt blij: " Ik ben het volkomen met je eens. Dit moet gewoon een teken van God zijn." De vrouw ging verder: "En kijk eens aan, nog een wonder. Mijn auto is compleet vernield, maar deze fles wijn is niet gebroken... Ik weet wel zeker dat God wil dat we deze fles wijn drinken op een goede toekomst samen." Dan geeft ze de fes aan de man. De man knikt instemmend en glimlacht, hij opent de fles, drinkt hem voor de helft leeg en geeft hem dan weer terug aan de vrouw. De vrouw pakt de fles aan, doet onmiddellijk de kurk erop en geeft hem terug aan de man. De man vraagt verbaasd: "Neem jij niet?" De vrouw antwoordt koeltjes:
"Neuh, ik denk dat ik gewoon op de politie wacht......."

# waarom zegt een dom blondje nooit nee ?
omdat ja korter is !

# Op een autosnelweg die twee rijvakken telt, stoppen een dom blondje een vrachtwagen naast elkaar voor het rood licht. Het dom blondje roep naar de vrachtwagenchauffeur dat hij zijn lading verliest. Maar de vrachtwagenchauffeur zegt dat dat niet waar is. Het wordt groen en ze rijden verder. Opnieuw stoppen ze bij het volgende rode licht naast elkaar. En het dom blondje roep weer naar de vrachtwagenchauffeur dat hij zijn lading verliest waarop hij weer antwoordt dat het niet waar is. Het wordt weer groen en ze rijden verder. Bij het derde rode stoppen ze weer naast elkaar. Het dom blondje roept weer naar de vrachtwagenchauffeur dat hij zijn lading verliest. "Nog nooit van een zoutstrooier gehoord" vraagt de vrachtwagenchauffeur?

# Een Duits blondje komt bij het leenbureau en zegt:"Ik wil graag 10.000 Euro lenen." Waarop de man zegt:"Dat is goed, maar u heeft wel een onderpand nodig." Het blondje geeft de man de sleutels van haar gloednieuwe Rolls Royce. Na 2 weken komt het blondje terug en betaald de 10.000 euro weer terug. Maar ondertussen zijn ze wel erg nieuwsgierig geworden bij het leenbureau en ze hebben het blondje nagetrokken. Blijkt het meisje miljonair te zijn! Dus vraagt de man:"Waarom leent u 10.000 euro als u miljonair bent?" "Nou," zegt het blondje,"Waar kan je anders 2 weken lang in Nederland gratis je auto parkeren

# twee blondjes zijn in het park aan het babbelen opeens zegt ene weet je we zitten hier al een half uur en je heeft me nog niet gevraagd hoe het gaat,hoe was mijn dag...de blondje zegt,je hebt gelijk.hoe gaat het,hoe was jou dag?de blondje zegt oh,vraag niet

# Een eerste jaar komt thuis van haar eerste schooldag en zegt :
"mama,we hebben vandaag tot 3 leren tellen maar ik kan al tot 10 tellen kijk: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 hoe komt dat?"
mama:"omdat je blond bent"
volgende dag
"mama we hebben vandaag A B en C leren lezen maar ik kan D E F G en H ook al.hoe komt dat?
mama:"omdat je blond bent"
volgende dag
" mama ik heb zo eens rondgekeken in de klas en de meesten zijn nog helemaal plat vanboven en ik ben al zo goed gevuld.hoe komt dat?
mama:" omdat je al 24 bent "

# Een dom blondje komt te laat op haar werk en haar baas zegt:
"wie komt er nou te laat op het werk, het lijkt wel of je hersens in je slipje zit".
Het blondje komt de volgende dag niet op het werk dus belt de baas haar op :
"wat is er" vraagt hij, zegt het blondje "ik heb een hersenbloeding"

# Waarom gaan domme blondjes altijd met 18 naar de cinema?
omdat er staat onder achttien mag je niet binnen.

# waarom loopt een dom blondje op haar tippen voorbij de medicijnkast
om de slaappillen ni wakker te maken

# Hoe kun je zien dat er een dom blondje op de computer met een tekstverwerker heeft gewerkt?
er hangt tipex aan het scherm

# waarom hangt een dom blondje gordijntjes voor de computer???
om Windows te openen

# hoe gaat de bel van een dom blondje ??
dom ding dom ding

# 2 domme blondjes zitten verwikkeld in een hevige discussie. Het ene domme blondje beweert dat, die gele ronde schijf daar in de lucht, de maan is. De andere beweert namelijk dat het de zon is. Voor er en slaande ruzie uitgelokt zou worden, besluiten ze een huis aan te bellen en het te vragen. Er wordt opengedaan en er staat een dom blondje in het deurgat. Ze stellen de vraag en het 3de domme blondje zit een hele tijd naar de lucht te kijken. Na een poosje antwoordt ze:"Sorry, het is pas 14 dagen dat ik naar hier verhuisd ben."

# Waarom zet een domblondje een plantenbak achteraan in haar auto?
Om de politie om de tuin te leiden !

# Waarom gooit een dom blondje brood in haar wc?
Om de wc-eend te voeden.

# Waarom heeft een dom blondje een lege fles in haar kast?
Voor iemand die geen dorst heeft

# 2 blondjes lopen over de straat zegt de een tegen de ander ik heb een zwangerschapstest gedaan.
zegt de andere: "en waren de vragen moeilijk ?"

# Wat is het verschil tussen een dom blondje en een Porche?
Een porche leen je niet uit aan je vrienden.

# Waarom snuift een dom blondje Candarel ?
Omdat ze denkt dat het Coke-light is

# Wat is het ver schil tussen een domblondje en een foto.
Een foto is ontwikkeld.

# waarom neemt een dom blondje een zaklamp mee naar boven als ze gaat slapen?
om te zien of dat het licht uit is!!!

# er komt een dom blondje in den "hugo van praag"en die vraagt:"ik wil die tv daar kopen"
de winkelier zegt:"ik verkoop niet aan domme blondjes"
het dom blondje laat de volgende dag haar haar in het bruin kleuren en gaat terug naar "hugo van praag"
ze vraagt:"ik wil die tv daar kopen"
waarop de winkelier zegt:"ik verkoop niet aan domme blondjes"
de volgende dag laat het dom blondje haar haar zwart kleuren en ze gaat weer terug.
ze vraagt:ik wil die tv daar kopen"
waarop de winkelier antwoordt:ik verkoop niet aan domme blondjes"
het dom blondje vraagt tenslotte:"hoe weet gij dat ik een dom blondje ben?
waarop de winkelier antwoordt:"ik weet dat omdat dat geen tv is maar een microgolf!!!!!

# Waarom heeft een dom blondje 1 IQ meer dan een paard.
Om te vermijden dat ze tijdens het kuisen uit de emmer drinkt

# Wat doe ja als een dom blondje teveel in de living komt?
De ketting in de keuken wat korter maken

# Wat is de overeenkomst tussen een dom blondje en een bowlingbal?
Je pakt ze,je vingert ze,je gooit ze weg,ze belanden in de goot en ze komen altijd terug!!!

# een dom blondje zat eens bij de kapper en ze vroeg aan de kapper of hij haar haar wou knippen.wat ze er ook bij zei is dat er tussen haar haar een draadje hangt die hij zeker niet mag doorknippen.hij begint te knippen en ineens knipt hij per ongeluk het draadje door en ze sterft. dan komt er nog een blondje binnen en ze zegt hetzelfde weer knipt de kapper het draadje door. de kaper zei eigenlijk zou ik wel graag willen weten wat er zo belangrijk is aan dat draadje. en hij luistert en hoort ADEM IN, ADEM UIT

# het ene dom blondje zegt tegen de andere :ik heb nu eindelijk een nieuw cijferslot op mijn muurkluis. alle cijfers zijn vijven,maar ik zeg niet in welke volgorde

# wat zegt een dom blondje als ze met iemand aan het vrijen is?
niks want ze mag niet praten tegen een onbekende

# waarom gooit een dom blondje de dobbelstenen naar het plafond bij het begin van een spel?
wie het hoogst gooit mag beginnen

# Een blondje solliciteert als buschauffeur en ze wordt nog aangenomen ook zeg. Al op de eerste dag, tijdens de eerste rit gaat het mis. Ze rijdt de bus helemaal total-loss en diverse passagiers worden met gillende sirenes naar het ziekenhuis vervoerd. D'r chef is natuurlijk woedend en vraagt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Ze haalt haar schouders op en zegt: 'Geen idee. Ik heb het niet gezien". "Niet gezien?!", zegt d'r chef. "Nee"zegt ze, ik stond achterin kaartjes te verkopen."

# Een dom blondje en een negerin staan op een hoog gebouw. Ze willen beiden zelfmoord plegen. Ze springen beiden tegelijk. Wie zal het eerst beneden zijn? Die negerin. Het dom blondje moest nog stoppen om de weg te vragen.

# Hoe kun je zien dat een dom blondje op de computer heeft gezeten?
antwoord:er ligt kaas voor de muis.

# een dom blondje komt thuis van haar werk. ze ziet dat er ingebroken is. Ze belt naar de politie en vraagt of ze iemand kunne sturen. de agent zegt: ja mevrouw we sturen een patrouille op pad. even later: ding dong. het dom blondje kijkt door het gaatje en ziet een agent met een speurhond staan. ze doet open en zegt: nu wil je de hulp van de politie al eens en sturen ze een blinde agent af!!

# Een dom blondje, Sinterklaas, de Kerstman en het slimme blondje zaten op de bank naast elkaar in een bos. Opeens zien ze een briefje van 500euro liggen. Wie raapt het op?
Het domme blondje van al de rest bestaat niet!

# Twee domme blondjes staan op een brug en de een zegt: "die rivier hier,dat is de rijn" de andere zegt: "nee,dat is de maas." De eerste zegt:"Ik zal erin springen om te bewijzen dat het de maas is." Ze springt,en een paar maanden later wordt ze wakker uit haar coma en ze vraagt aan de dokter:"Was het nu de maas of de rijn?"
de dokter zegt:"Dat was geen van de twee, dat was de E-40."

# Er stond een dom blondje in panne met haar porsche.Ze doet een andere auto stoppen. Ook een porsche. Er stapt een blondje uit. Het ene blondje zegt tegen het ander:"Mijn motor is stuk. "Zegt de ander:" Leen mijn motor maar!"

# Drie vrouwen werken op hetzelfde kantoor. Op een dag komen ze erachter dat hun bazin eerder naar huis gaat dan normaal. Dit gaat zo een week door. Op een gegeven moment besluiten de drie dames ook maar wat eerder naar huis te gaan. De bazin komt tenslotte nooit terug en ze belt ook nooit nadat ze is weggegaan. De brunette vindt het heerlijk dat ze wat eerder naar huis kan. Ze tuiniert wat, kijkt een film en gaat vroeg naar bed. De roodharige is ook in haar nopjes aangezien ze nog even langs de sportschool kan voordat ze een eetafspraak heeft. De blondine is ook blij dat ze eerder naar huis kan. Echter, thuis aangekomen hoort ze geluiden uit de slaapkamer. Ze sluipt de trap op en kijkt door een kier de slaapkamer in. Daar ziet ze tot haar grote schrik haar man in bed met... haar bazin! De volgende dag, wanneer de bazin weer eerder is weggegaan, overleggen de brunette en de roodharige of ze weer eerder zullen weggaan. Ze vragen de blondine of zij ook eerder wegwil. Ze antwoordt: 'mij niet gezien!!! Ik werd gisteren bijna betrapt!!'

# een man en een dom blondje waren al een tijdje samen tot opeens het domme blondje hem iets moest bekennen. blondje: schat, we zijn al een paar maand samen en toch zou ik je iets willen zeggen. man: ja zeg maar blondje: wel, ik heb is een tijdje in de gevangenis gezeten voor fraude aan de belastingen. man: och, maar dat kan iedereen overkomen, ik ben trots op je dat je me dat willen zeggen hebt. en waar zat je in de gevangenis?blondje: in monopoly.

# Een blondje is met haar auto tegen een boom gereden!!! De agent die ter plaatse verschijnt vraagt aan haar: "Vertel eens, hoe dit is gebeurd?" "Nou," zegt het blondje, "er zat een konijntje op de weg." "Een konijntje op de weg? maar die rij je toch gewoon dood?" zegt de agent. "Dat wilde ik ook doen," zegt het blondje, "maar toen ging het plotseling achter deze boom zitten."

# Voor het eerst in de geschiedenis rijdt een blondine een F1-wedstrijd. Na afloop blijkt dat ze 75 pitsstops nodig heeft gehad: drie om te tanken, vier om banden te wisselen en 68 om de weg te vragen.

Tags


De beste moppen en verhalen over slimme blonde blondjes dompjes
top 200 blondjes moppen en verhalen

2 opmerkingen:

  1. Heb je gehoord van het wonderbaarlijke werk van Heer Kakabu? ... Deze man is vol wonderen en wonderen, Zijn wonder is wat mijn leven en dat van mijn vrouw ten goede heeft veranderd. Ik heb contact met hem gezocht voor hulp bij het winnen van een loterij en ook helpen genezen mijn vrouw die al 3 jaar last hebben van een nierprobleem. Heer Kakabu antwoordde en zei me dat hij me zou helpen en dat ik de loterij zou winnen en dat mijn vrouw binnen 12 tot 16 uur genezen zou worden, ik geloofde hem en vertelde me alles en tot mijn grote verrassing gebeurde alles zoals hij zei. Mijn vrouw werd 14 uur later genezen en ik won ook de loterij, ik kocht een huis en ik leef nu gelukkig met mijn vrouw en dochter. Ik ben opgewonden en zal blijven getuigen over Heer Kakabu totdat Christus komt, er is geen wonder Heer Kakabu kan dat niet doen, daarom heet hij Heer op aarde ... Ben je ziek? Wil je een loterij winnen zoals ik je nodig heb om een ​​kind te krijgen? Wil je je ex terug of wil je dat je partner meer van je houdt? ? neem dan contact op met Lord Kakabu via e-mail: lordkakabumiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beware of online spell or to fix your broken marriage or relationship problem or after a divorce or Breakup,I was recently scam by two of them, until one faithful day i meet a man called Dr Oseiboh who help me to get back to the mother of my 2 kids after we have been separated for 3 years,I only pay for the items required for the spell and he cast the spell for me within 48hours my ex wife called me and beg me to forgive her for everything and we are back together.if you need a real and quick love spell or you are passing through pregnancy problem Dr Oseiboh is the answer, Please if any body needs. LOVE SPELL,LOTTERY,PREGNANCY SPELL, DIVORCE SPELL,STOP COURT CASE AND WIN ANY COURT PROBLEM,DEATH SPELL,BUSINESS SPELL AND MANY MORE YOU MAKE NEED. Email him now for your own help. via email droseiboh12@gmail.com https://droseiboh12.wixsite.com/spell add him on whatsapp line or call +2347017565415.

    BeantwoordenVerwijderen

back to top